Menu

Antipasti

前菜

  • じゃがいものロースト トリュフ風味マヨネーズ添え ¥1,000

    Roasted potatoes with truffle mayonnaise

  • 海老のソテー マンゴーマヨネーズ風味 ¥1,300

    Sauteed shrimp with mango-mayo sauce

  • ベッカフィーコ 鰯のシチリア風パン粉焼き ¥1,000

    Sarde a beccafico - Sicilian stuffed sardines

  • 霧島黒豚のリエット ¥1,300

    Berkshire pork rillettes & potato salad with smoked eggs
    *燻製玉子のポテトサラダ添え

  • やりいかとズッキーニのフリット ¥1,300

    Fried calamari & zucchini

  • いろいろな貝のブルギニョンバター焼き ¥1,400

    Sautéed mixed shellfish with bourguignon butter

  • タヤリンのカッチョエぺぺ 秋トリュフがけ
    タヤリンのカッチョエぺぺ 秋トリュフがけ ¥1,800

    Tajalin with autumn truffle

  • 美桜鶏のレバームース ¥1,000

    Miou chicken liver mousse
    *ピスタチオのキャラメリゼと

  • モッツァレラ・ブッファラの生ハムロール ¥1,300

    Buffalo mozzarella wrapped with prosciutto

  • 短角牛の自家製ローストビーフ ¥1,300

    Homemade roast shorthorn beef

  • 本日の気まぐれ風野菜サラダ ¥1,400

    Chef's capricious salad

  • 本日のおすすめ前菜の盛り合わせ 2人前 ¥2,600

    Today’s Antipasti sampler
    *1人前追加ごとに+¥1300となります

  • パンまたはガーリックトースト ¥200

    Bread or garlic toast

ベッカフィーコ 鰯のシチリア風パン粉焼き

Sarde a beccafico - Sicilian stuffed sardines

短角牛の自家製ローストビーフ

Homemade roast shorthorn beef

Primipiatti

パスタ

  • スパゲッティ アマトリチャーナ
    スパゲッティ アマトリチャーナ ¥1,200

    Spaghetti with amatriciana sauce

  • スパゲッティ からすみと大葉和え ゆずバター風味 ¥1,500

    Spaghetti with botargo & shiso, yuzu butter sauce

  • スパゲッティ やりいかと季節野菜のトマトバジルソース ¥1,500

    Spaghetti with squid & vegetables, tomato basil sauce

  • スパゲッティ わたりがにのトマトマスカルポーネソース ¥2,000

    Spaghetti with blue crab, tomato mascarpone sauce

  • スパゲッティ ミートソース ¥1,700

    Spaghetti with veal & Cinta Senese pork ragu
    *イタリア産仔牛とチンタセネーゼ豚の合挽き

  • スパゲッティ カルボナーラ ¥1,700

    Spaghetti with carbonara sauce
    *燻製グアンチャーレと白トリュフオイル風味

  • ペンネ 海老とバジルのアラビアータ
    ペンネ 海老とバジルのアラビアータ ¥1,500

    Penne with shrimp & basil, arrabbiata sauce

  • パスタ・ベスビオ たことアンデスポテトのラグーソース ¥1,500

    Vesuvio pasta with octopus & potato stew
    *パスタベスビオ…ベスビオ火山の形のショートパスタ

  • リガトーニ ポルチーニとグアンチャーレのクリーム ¥1,700

    Rigatoni with porcini mushroom & guanciale, cream sauce

  • 自家製サルシッチャと季節野菜のリゾット または魚介類とトマトのリゾット ¥1,500

    Risotto with homemade salsiccia & vegetables/ with mixed seafood

  • リコッタチーズのニョッキ トマトとモッツァレラの焦がしバター風味 または天使の海老と季節野菜のクリーム ¥1,300

    Ricotta gnocchi with tomato & mozzarella/ with shrimp &vegetables, cream sauce

  • ピッツァ・マルゲリータ または気まぐれ風ピッツァ ¥1,800

    Pizza Marghelita or pizza capricciosa

スパゲッティ わたりがにのトマトマスカルポーネソース

Spaghetti with blue crab, tomato mascarpone sauce

自家製サルシッチャと季節野菜のリゾット

Risotto with homemade salsiccia & vegetables

リコッタチーズのニョッキ トマトとモッツァレラの焦がしバター風味 または天使の海老と季節野菜のクリーム

Ricotta gnocchi with tomato & mozzarella/ with shrimp &vegetables, cream sauce

Secondipiatti

メインディッシュ

  • 本日のおまかせ鮮魚料理 ¥2,600

    Fresh fish of the day
    *詳しくはスタッフにおたずね下さい

  • 大山鶏骨付きもも肉のグリル ディアボラ風 ¥1,600

    Chicken diavola flavored with preserved lemon

  • 霧島黒豚の低温ロースト アリスタ風 ¥2,400

    Sous-vide Kurobuta berkshre pork shoulder

  • マグレ鴨の五香粉グリル オレンジ-ポンズソース ¥2,600

    Five spice duck breast with orange-ponzu sauce
    *マグレ鴨…フランスでフォワグラを得るために肥育される鴨

  • 燻製にしたオーストラリア産ラムのグリル クミン風味
    燻製にしたオーストラリア産ラムのグリル クミン風味 ¥2,600

    Smoke-grilled Aussie lamb chops with cumin

  • 国産牛ほほ肉のデミグラスソース煮込み ¥2,600

    Braised beef cheek in red demi-glace sauce

  • アンガス牛のハラミステーキ エシャロット赤ワインソース ¥2,000

    Angus beef skirt steak with shallot red wine vinegar sauce

  • 牧草牛のフィレステーキ グリーンペッパーソース ¥3,200

    Grass-fed beef tenderloin steak with green pepper sauce

本日のおまかせ鮮魚料理

Fresh fish of the day

霧島黒豚の低温ロースト アリスタ風

Sous-vide Kurobuta Berkshire pork shoulder

Dolce

ケーキリスト

  • かぼちゃのプリン ¥500

    Pumpkin pudding

  • ティラミス ¥500

    Tiramisu

  • ガトーショコラ ¥500

    Chocolate gateau

  • ニューサマーオレンジのシフォン ¥500

    New summer orange chiffon

  • ダブルチーズケーキ ¥500

    Double fromage cheesecake

  • りんごのタルト ¥500

    Apple tart

  • カッサータ ¥500

    Cassata
    *リコッタチーズなどを凍らせたデザート

  • 本日のジェラート ¥500

    Today's gelato

  • バニラのジェラート ¥500

    Vanilla gelato

  • レモンのシャーベット ¥500

    Lemon sorbet

  • デザートセット ¥850

    Dolce Set
    *お好みのデザートとお飲み物をお選びください

ダブルチーズケーキ

Double fromage cheesecake

JR渋谷駅 西口より出て歩道橋を対角に渡ります。ファミリーマートの隣です。

Opening Hours

Weekday
11:30 – 22:30 [ Last Order 21:30 ]
Saturday
11:30 – 22:00 [ Last Order 21:00 ]
Sunday / Holiday
11:30 – 21:00 [ Last Order 20:00 ]
Lunch Time
11:30 – 16:00